New York Reis en aankomst - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van J Blokker - WaarBenJij.nu New York Reis en aankomst - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van J Blokker - WaarBenJij.nu

New York Reis en aankomst

Door: JeroenJitskeUSA

Blijf op de hoogte en volg J

28 Juli 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

's Ochtends om half zes met stromende regen de deur uitgelopen richting station om met de bus naar Schiphol te gaan. Jitske en ik zaten zo gaar als een konijn op Schiphol aan een kopje koffie wakker te worden. Na een vlucht van ruim 8 uur eindelijk op Newark Airport. Eerst door de douane en de "customs". Een ding is zeker. Amerikanen in openbare functies stralen meer gezag uit dan hun Nederlandse collega's. Ook staan vanaf nu onze vingerafdrukken in het systeem, ik wilde nog vragen of ik nu in Codis od Avis terecht kwam (voor de CSI kijkers). Uiteindelijk toegelaten tot de United States.

Met de taxi naar ons hotel in Manhattan, in eerste instantie vraag je jezelf af waar je terecht gekomen bent. Je rijdt niet echt door een jofele buurt zeg maar, maar zodra je Manhattan binnen komt zie je herkenningspunten. Het is er in ieder geval meetn warm en benauwd. En in het hotel werkt wegen stroomstoring de airco en de warme douche niet.

• 30 Juli 2011 - 00:28

Ellen:

Hey J&J!

Leuk dat ik jullie verhaaltjes kan lezen!!

Haha ja, ik vond de douane en alles van de USA ook een hele belevenis. Ze hebben ook jullie irisscan (behalve alleen de vingerafdrukken)?

Als jullie geinteresseerd zijn in mijn verhaaltjes:
    elleninargentina.blogspot.com

Besos vanuit Argentina!